Webinar: Introduktion til multifysik

Dato: 3. december 2012

Tid: 13:00 CET

Få et overblik over mulighederne med simulering af multifysik, og hvordan det i dag er med til at skabe viden og indsigt og dermed nye og forbedrede produkter.

Multifysik bliver i dag implementeret som en naturlig del af produktudviklingen i flere og flere danske virksomheder i alle størrelser og inden for stort set alle industrier. Multifysik er i dag også en integreret del af mange ingeniørstuderendes hverdag, ligesom det bruges i stor udstrækning indenfor forskning.

Læn dig tilbage og få et hurtigt indblik i hvad multifysik er, hvad der skal til for at komme i gang, og hvilke fordele du og din organisation kan få ud af det

Webinaret henvender sig til alle, der arbejder med udvikling, forskning eller undervisning, og er interesserede i at få et indblik i multifysik.

Taler

Thure Ralfs
COMSOL A/S

Thure er Civilingeniør fra DTU og har siden 1997 arbejdet i COMSOL som applikationsingeniør.

Tilmeld dig her:COMSOL, Inc. is committed to protecting the privacy of its customers and visitors to its websites. Details concerning our privacy policy may be found here.

According to Canadian law, we need to ask you whether you give consent for COMSOL Inc. and partners COMSOL Inc. works together with to send you emails that may concern product news, future activities, and offerings concerning COMSOL Inc. and/or its partners and their businesses. You may withdraw this consent.

COMSOL, Inc.
100 District Ave
Burlington, MA 01803, USA
info@comsol.com